Roll Roy Holland

Roll Roy is een Nederlandse producent/leverancier van een breed assortiment schildersbenodigdheden voor de industriële, professionele en DHZ markt. Meer dan 50 jaar ervaring in het produceren van verfrollen en uitvinder van o.a. de "Super Champion" en de "Original Velvet Brush Roller".

Voortdurende ontwikkeling en innovaties gebaseerd op de wensen van afnemers en verfindustrie hebben geresulteerd in een leidende marktpositie en een snel groeiende wereldwijde exportmarkt.

Roll Roy produceert in alle voorkomende materialen met toepassing van hoogwaardige grondstoffen, waarbij wordt gestreefd naar het vervaardigen van minder milieu belastende producten. Roll Roy ontwikkelt zich steeds nadrukkelijker als een "totaal leverancier" en biedt u het beste in kwaliteit-prijs verhouding en producten aangepast aan de wensen van de markt. Onze ervaring, uw voordeel!

Specialist in painting tools

RollRoy.com - Onze catalogi & eenvoudig bestellen

Op onze website vindt u onze volledige product catalogi en kunt u eenvoudig een account aanmaken en bestellingen plaatsen en beheren. Bent u een geregistreerde grossier of distributeur? Heeft u al eerder zaken met ons gedaan of wilt u een offerte aanvragen? Registreer u vandaag nog of blader via het menu en de zoekbalk ons assortiment door!